Padeltraining

 

Lijkt het jou leuk om kennis te maken met deze snelgroeiende sport? Volg een clinic of een (korte) cursus. Het spel wordt nog leuker als je de (basis)technieken en spelregels kent.

De trainingen worden verzorgd door Jean Siemeling. Hij heeft zijn padeldiploma bij de KNLTB gehaald om de (basis)vaardigheden op een professionele manier bij te brengen en uit te bouwen.

Nadere informatie of opgeven? Neem contact op met Jean Siemeling (06-1508 5019) of stuur een e-mail naar [email protected].

We bieden de volgende mogelijkheden:

Padelclinic  
Een padelclinic is een eenmalige training van een uur om op een laagdrempelige manier kennis te maken met basistechnieken en regels van padel. De kosten bedragen €18,25 p.p. (vanaf 4 personen), dit is inclusief baanhuur, het gebruik van padelrackets en ballen.

Cursus beginners
Tijdens de 5-weekse cursus voor beginners worden de basisslagen en spelregels behandeld. De kosten bedragen € 92.50 p.p. (bij 4 personen), dit is inclusief baanhuur, het gebruik van padelrackets en ballen.

Cursus (ver)gevorderden
Tijdens deze 10-weekse cursus worden de technieken en tactieken behandeld. De kosten bedragen € 182.50 p.p. (bij 4 personen), dit is inclusief baanhuur, het gebruik van padelrackets en ballen.

Privétraining.
Wil je alleen of met zijn tweeën je padelvaardigheden uitbreiden of wil je specifieke slagen trainen? Ook dit is allemaal mogelijk.
De kosten voor een half lesuur bedragen € 36,50 en voor een lesuur betaal je € 73,-. Dit is inclusief gebruik van padelrackets en ballen.

Reglementen
Op de lessen zijn de zgn. Lesreglementen van toepassing, deze zijn onderaan deze pagina terug te vinden.

Iemand verrassen? Geef de Padel Cadeaubon. Leuk om te geven en te krijgen! Neem dan contact op met Jean Siemeling (06-1508 5019) of stuur een e-mail naar [email protected].

TPCH-Lesreglement.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

[email protected]

Tennis- en padelpark De Konijnenberg

Astraweg 7
8051 CJ Hattem