Over ons

Welkom bij Tennis- en padelclub Hattem! TPC Hattem is in 1968 opgericht. Het park 'De Konijnenberg' is gelegen in de bossen aan de zuidkant van Hattem. Het park bestaat uit 8 tennisbanen, 2 padelbanen en een miniveld. Het gezellige clubhuis met open haard ligt centraal op het terrein en biedt daarom uitstekend zicht op de banen. Onze vereniging telt bijna 600 leden, waarvan er ruim 100 jeugdlid zijn. 


Bij TPC Hattem zijn er gedurende het jaar verschillende activiteiten:

  • tennis- en padellessen voor jeugd en volwassenen;
  • competitie;
  • tennistoss op de woensdagavond
  • padeltoss in het weekend

Wanneer je lid bent wordt je ingeschreven bij de KNLTB. Hierdoor kun je meedoen aan competities en toernooien. Op de club kun je vrijblijvend gebruik maken van de banen door een baan te reserven via de KNLTB ClubApp of middels het reserveringssysteem in het clubhuis. In ons gezellige clubhuis zijn verschillende hapjes en drankjes te bestellen en kun je betalen door middel van pin.

Het bestuur bestaat uit 7 personen en is onderverdeeld in verschillende commissies. Alle andere taken en zaken worden opgepakt door enthousiaste vrijwilligers. Je moet hierbij onder andere denken aan het onderhouden van het clubhuis en de banen. Daarnaast worden er regelmatig allerlei activiteiten georganiseerd. 

Wil je eens proberen of tennis of padel iets voor je is? Volg dan voordelig een aantal lessen Maak Kennis met Tennis of Maak Kennis met Padel. Heb je na deze lessen de smaak te pakken? Meld je dan aan als lid en kun je lessen blijven volgen. 

Tot gauw op ons sportpark de Konijnenberg!

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

[email protected]

Tennis- en padelpark De Konijnenberg

Astraweg 7
8051 CJ Hattem