Zomerlidmaatschap tennis en padel

Wil je tennissen of padellen tijdens de zomer, bijvoorbeeld omdat je teamsport een zomerstop heeft? Speciaal voor degene die in de maanden juni tot en met september willen tennissen en/of padellen, hebben we het zomerlidmaatschap. Je kunt tijdens deze maanden onbeperkt tennissen en padellen.  

Tarieven Zomerlidmaatschap:

Jeugd t/m 17 jaar                 30 euro

Senioren                                 60 euro

Lessen/trainingen

We bieden je 2 padelclinics en 3 tennislessen aan, deze zijn op de volgende data:

  • Padelles:
    • Speluitleg en wedstrijdje spelen: zondag 2 juni 11.15-13.00
    • Training: zaterdag 8 juni 9.30-11.00
  •  Tennislessen
    • Zaterdag 1, 15 en 29 juni 9.30-10.30

Van tevoren aanmelden is verplicht, dan weten we nl. hoeveel trainers we moeten inzetten. Aanmelden kan via [email protected]. 

Verder kun je meedoen aan activiteiten zoals de toss-avond. Je wordt ook tijdelijk lid van de KNLTB en mag dus officiële toernooien spelen. 

Besluit je na afloop van het zomerlidmaatschap jaarlid te worden dan betaal je voor de maanden oktober t/m december €40 en krijg je het eerstvolgende kalenderjaar 25% korting op de contributie. Voor dit definitieve lidmaatschap worden inschrijfkosten berekend. De tarieven zijn te vinden onder het kopje Lidmaatschap

Aanmelden als zomerlid kan via de link 'Lid worden'

Wanneer je bent ingeschreven voor het Zomerlidmaatschap ontvang je nog de nodige informatie omtrent het lidmaatschap en reglementen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

[email protected]

Tennis- en padelpark De Konijnenberg

Astraweg 7
8051 CJ Hattem