Maak kennis met Tennis

Afbeeldingsresultaat voor maak kennis met tennisBen je niet eerder lid geweest van TC Hattem en wil je eens proberen of tennis, TC Hattem en onze tennisleraren wat voor jou is?

Bij TC Hattem kun je voordelig een aantal proeflessen volgen, wij noemen dit Maak Kennis Met Tennis (MKMT). Daarvoor kijg je vier proeflessen, het tijdstip is in overleg met de trainer. Een tennisracket voor de lessen kun je lenen van de club. Na afloop van MKMT beslis je of je lid wordt.

MKMT is bedoeld voor aspirant-leden, die de intentie hebben om lid te worden van TC Hattem.


Ook vrij spelen
Tijdens de Maak Kennis met Tennis periode mag je ook vrij spelen. Je kunt, net als de andere leden, met de ClubApp een baan reserveren. 


Kosten en inschrijven
De eigen bijdrage voor de proeflessen is voor jeugdleden (t/m 17 jaar) €25. Volwassenen betalen €35.

Meld je voor de proeflessen aan via Lid worden? en selecteer bij Soort lidmaatschap "Maak Kennis Met Tennis". Na je aanmelding neemt de trainer contact met je op om het tijdstip van de lessen te overleggen. Na afloop van Maak Kennis Met Tennis besluit je of je lid wordt of niet.

Als je lid wordt, neemt TC Hattem de kosten van Maak Kennis Met Tennis (€75) voor haar rekening en betaal je ook geen eigen bijdrage. Je hebt echter geen recht meer op een korting van 25% op het jaarlidmaatschap. Nieuwe leden die niet deelgenomen hebben aan Maak Kennis met Tennis krijgen deze korting wel. 

Meer informatie? Neem contact op met Ruud van Abbema [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

[email protected]

Tennis- en padelpark De Konijnenberg

Astraweg 7
8051 CJ Hattem